Duikcentrum Amersfoort

SNORKEL en DUIKCENTRUM AMERSFOORT is een SSI DIAMOND INSTRUCTOR TRAINING duikcentrum en  ligt op een centrale landelijk locatie, direct gelegen aan de snelweg A1 in Amersfoort Noord en biedt alle mogelijkheden u te voorzien in de in en outs van de snorkel en duiksport.

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring om aan al uw duikwensen te kunnen voldoen. Het duikcentrum bestaat sinds 2003 en eigenaar Gerard van der Heijden is al meer dan 30 jaar in de duiksport actief. Bedrijfsleider Fred Overwater is sinds 2001 actief in de duikbranche en heeft meerdere jaren in een duikwinkel gewerkt, heeft ervaring op het hoofdkantoor van SSI en SubGear. Hij is SSI Instructor Trainer en heeft vele breverteringen op zijn naam staan.

Het terrein bij het duikcentrum beschikt over goede parkeermogelijkheden en er is uiteraard een vulstation aanwezig, voor zowel perslucht als nitrox (blenden) tot 200bar. Ook hebben we een ruim gesorteerde snorkel en duikwinkel waar u tegen zeer concurrerende prijzen de allernieuwste collectie snorkel en duikmaterialen kunt kopen. Ook voor technisch duikmateriaal kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u ook losse duikartikelen of een complete uitrusting bij ons huren.

Voor volwassenen bieden wij cursussen en specialties aan van SSI en DAN. Twee professionele organisaties die een zeer ruim aanbod hebben van snorkelaar tot instructeur. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar hebben wij een eigen duikprogramma de “Scuba Rangers”. Meer informatie hierover vindt u onder opleidingen.

Samenwerking met Duikcentrum De Beldert te Zoelen zorgt voor een compleet scala van activiteiten zowel onder als boven water.

Door de perfecte geografische ligging en het heldere water zijn wij bij Duikcentrum De Beldert te Zoelen gespecialiseerd in het geven van introductieduiken in het buitenwater. Zowel particulieren als bedrijven zijn zeer enthousiast na de introduik verzorgd door ons team bestaande uit 20 diveleaders (instructeurs en divecons), evt. te verzorgen met barbeque.

In “De Beldert” liggen op verschillende dieptes opleidingsplateaus die door verenigingen en duikscholen besproken kunnen worden voor hun buitenwaterinstructie. Voor de zwembadtrainingen/opleidingen werken wij samen met diverse zwembaden in de regio.