Duikteam

DiveTeam Scuba Sports is opgericht in 1998 en een grote actieve duikvereniging. DiveTeam Scuba Sports is gevestigd in Amersfoort maar leden vanuit de wijde omgeving om zich aan te sluiten bij onze gezellige duikvereniging. Veel duikers van onze vereniging zijn opgeleid volgens het PADI systeem en het SSI systeem. Ook anders gebrevetteerde duikers zijn welkom. Samen gezellig bezig zijn met de duiksport in de breedste zin van het woord is ons doel. Er worden daarvoor regelmatig duik gerelateerde activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Neem eens een kijkje op onze activiteitenpagina of de fotopagina voor een impressie van onze vereniging. Naast het duiken organiseren wij ook andere activiteiten waarmee wij ook de niet duikende partners tegemoet komen.

Lidmaatschap

DiveTeam Scuba Sports is een duikvereniging waar iedere duiker wel lid van wil en kan zijn. De contributie bedraagt € 20,= per kwartaal voor een hoofdlid en € 10,= voor een gezinslid.

  • Georganiseerde clubduiken onder leiding van ervaren duikers.
  • Via facebook gemakkelijk duikafspraken maken.
  • Elke vrijdag zwembad (4,5 m) in Sportfondsenbad Amersfoort.
  • Regelmatig gezellige (duik)activiteiten in clubverband.
  • Vier keer per jaar clubblad Buddy Talk.
  • Tien keer per jaar digitale nieuwsbrief : DigiT@lk

Contact

Wil je een keer komen kijken bij een clubduik of in het zwembad om kennis te maken met de vereniging. Dat kan! Voor meer informatie kijk op www.diveteam-scubasports.nl stuur een mail naar info@diveteam-scubasports.nl Veel leden zijn iedere vrijdagavond te vinden in café De Proeverij aan de Utrechtseweg 58-60 te Amersfoort. Kom geheel vrijblijvend langs om onder het genot van een drankje kennis te maken met de leden van;

DiveTeam Scuba Sports.